Plan zajęć tanecznych

Plan Zajęć 2020/2021

 

Plan zajęć tanecznych dla grup z Opola, Głubczyc, Tarnowa Opolskiego, na rok taneczny 2020/2021

uwaga to jest wstępny plan, który może jeszcze ulec zmianom!


PLAN ZAJĘĆ - OPOLE

Sala na parterze, Żłobek Bajkowo, ul.Sienkiewicza 17 Opole

Sala świetlicy MDK w dzielnicy Wróblin, ul.Gminna

 

  • 17:30 - 18:20 - Salsa dla dzieci 6-9 lat - nowa grupa
  • 18:30 - 19:50 - Salsa Intensive dla dzieci i młodzieży gr kontynuująca
  • 20:00- 21:00 - Women Intensive - Salsa/Bachata solo dla kobiet 

 


PLAN ZAJĘĆ - GŁUBCZYCE

CZWARTEK

SALA TANECZNA 3 PIĘTRO, Miejski Ośrodek Kultury ul. Kościuszki 24

  •  15:55 - 16:25 - (30 min)
    BABY INTENSIVE - Ruch Kreatywny i Improwizacje Taneczne dla najmłodszych 3-5 lat - grupa otwarta cały rok
  • 16:35 - 17:20 - (45 min) - Nowa grupa od podstaw
    MINI INTENSIVE -  Technika Tańca Jazzowego z elementami Caribeean Dances: Salsa, Bachata, Merengue - dla dzieci 6-8 lat 
  • 17:30-18:20 - (50 min) 
    INTESIVE CREW - Street Jazz -  dla dzieci i młodzieży od 9 lat
  • 18:30 - 19:30 - (60 min)
    SALSA INTENSIVE KIDS&JUNIOR - Salsa - grupa kontynuująca
  • 20:00 - 21:00
    (60 min)
     WOMEN INTENSIVE - Salsa - dla kobiet - grupa otwarta cały rok

PIĄTEK

SALA TANECZNA 3 PIĘTRO, Miejski Ośrodek Kultury ul. Kościuszki 24

  •  15:55 - 16:25 - (30 min)
    BABY & MAMA INTENSIVE - Ruch Kreatywny i Improwizacje Taneczne dla najmłodszych 3-5 lat wraz z rodzicami
  • 16:35 - 17:20 - (45 min) - Nowa grupa od podstaw
    MINI INTENSIVE -  Street Jazz - dla dzieci 6-8 lat 
  • 17:30-18:20 - (50 min) Nowa grupa od podstaw
    SALSA INTESIVE  - Salsa solo -  dla dzieci i młodzieży od 9 lat od podstaw
  • 18:30 - 19:30 - (60 min)
    SALSA INTENSIVE KIDS&JUNIOR - Bachata -grupa kontynuująca
  • 19:40 - 20:40 - (60 min)
     WOMEN INTENSIVE - Bachata - dla kobiet - grupa otwarta cały rok

PLAN ZAJĘĆ - TARNÓW OPOLSKI

PONIEDZIAŁEK, ŚRODA

Gminny Ośrodek Kultury, Os. Zakładowe 7, Tarnów Opolski

17:00 - 18:30 - Mikroelement do lat 8 - dziecięca

18:30 - 20:00 - Element grupa powyżej 9 lat - dziecięca starsza

20:00 - 21:00- Salsa i Bachata Solo - dla kobiet